Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Saturday, 6 April 2013 | Saturday, April 06, 2013 | 0 Atasinchi
 




Hey and Assalammualiakum guys ! Akhirnya kita bertemu kembali kan :')
 Saya tahu awak semua rindukan saya bukan ? :D
Haha , mesti selalu menanti kehadiran post baru bukan ?
Tu ada kawan yang tanya, kenapa dah lama tak meng-updated belogg -.-
Okey , untuk ke 150 juta kali nya ~ 
Aku sudah berkata pada mu jawapan yang sama ~
Hee ~ nyanyi pulak ;D
Untuk pengetahuan korang , laptop saya sudah rosak ! FULL STOP ,
It's means that , dah takdaaa laptop di rumah ini ..
Kalau nak guna tunggu pakcik-pakcik mokcik-mokcik ku datang rumah nie ..
Baru lah dapat merasai ke-laptopannya :')

So , apa yang aku nak cerita dalam post kali nie ? 
Cuba tengok gambar di atas tadi .. Dia tulis apa eak ? ;)
Yeahh , WE'RE LIKE DIAMOND IN THE SKY :*
Huhu , apa maknanya eak ? 
Aku just nak bagitahu .. Apa-apa yang terjadi pada kita dalam dunia nie ..
Semuanya sudah ditentukan oleh Allah ..
Dan itu adalah takdir kita untuk terus mengharunginya :*
Macam aku, aku ada life aku sendiri yang perlu di uruskan .. 
Tak perlu untuk interfrem kehidupan orang lain .. Seriously , buang masa gila -.-
Setiap orang ada hikmah masing-masing .. 
Walau seberat mana dugaan Allah berikan pada kita ,kita tetap harus tabah mengharunginya :)
Sebab tu setiap orang ada kelebihan dan kelemahan masing-masing ..
Mana ada manusia yang sempurna , kan ? ;*

That's call WE'RE LIKE DIAMONG IN THE SKY .

p/s : maaf kalau jalan cerita takdew kena mengena dengan tajuk :*




SMILE or nope , 
THE END

________________________________________________________________________________________
Saturday, 2 March 2013 | Saturday, March 02, 2013 | 0 Atasinchi
 
 



Hollaaaa guys ! Seriously dah lama gila tak meng-updated blog :/
baru hari ini dapat melekatkan diri dengan laptop weyh ..
rinduuu banget sama ini belogg ! >.<
Hahaha , ye ye O post lama cakap dah mula aktif balik memblogging nie ,
madah tengok post yang sama jek kan :p 
maaflah , ada masalah teknikal kat rumah nie , tu yang sampai
sekarang baru dapat updated :D haha ..
 
So ? Untuk kali nie aku nak citer pasal apa ? Naaaaaaa , tak nak citer papew
punnnnn .. Saja-saja jek nak updated ..
Habis tanya Nada nak updated pasal apa ..
Nada kata suruh updated pasal isu tuttttt tapi maaflah 
tak nak aibkan orang .. Kang kita yang kena balik :3
Sesungguhnya saya memerlukan keceriaan bukan ketegangan antara
kami semua :) Berbaiklah cepat ye ? ;)

Hahhh , and i wanna sey that TUESDAY 5 MAC dah mula exam :)
that all , thank you :)
________________________________________________________________________________________
Sunday, 30 December 2012 | Sunday, December 30, 2012 | 0 Atasinchi
 




Aloha guys ! :) .. Yeah , i'm return back ;) 
Dah berapa lama lah aku tinggalkan blog nie kan ..Sampai semua stalker aku hilang entah 
lari ke mana kan :* haha 
Jangan risau sekarang aku dah mula aktif semula >,<
Aku harap ada lagi orang nak baca enrty-enrty aku nie .. 
Semenjak aku tak updated lepas last post tu .. Terus tak nak bukak blog lagi ..
Bukan sebab apa pon , just lappy jek takdew .. 
Lappy rosak , hahh padan  muka sendiri la nama nye ,,
So , sempena dah nak masuk tahun baru nie .. mesti la ada azam baru kan ? 
But , biar la aku rahsia kan azam aku tahun baru nie :) 
Adakah nak cari pakwe baru ? ;)  .. Hahaha , siapa yang tahu kan :*
 Sekarang pon dah ada calon .. Kite orang baru kawan-kawan biasa .. 
takdew yang special nye :p

Apapun lagi satu hari jek nak ke 2013 ! 
lagi satu , saya tak sabar nak naik sekolah ! Nak jumpa kawan semua ..
Miss dyeorang banget-banget ! >.< hehe 
Orang lain kalau boleh nak cuti lagi kan ? Tapi aku tidak ye , yang ada tak sabar nak 
naik sekolah :*
Agak-agak aku masuk kelas apa lah nanti .. Mintak-mintak kekal .. Sebab kelas 
UKM ramai kawan cool .. Lagi pun subjek yang ambik pon nanti senang
nak bawak *tapi dalam hati nak ambik sains tulen*
So, kita tengok jek la nanti .. Siapa yang kena !

Btw , 2013 please be nice to me k ! :* .. And 2012 good bye , your the best memorise that i have ! ILoveYou :* .. 
p/s : impian nak jadi budak rajin !


SMILE or nope , 
THE END
Make a PAST


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim