Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Thursday, 14 July 2011 | Thursday, July 14, 2011 | 0 Atasinchi

Salam korang ! 
ary nie dengan bangga nya nk cerita kan psl budak atas nie hah :D
hehe, korang dh baca blom entry yang kat atas tu 
yes ! that its .
'SAYANG DYE SANGATSANGAT' kan..
but siyesly, aq memang sayang dye giler + giler = sayang giler giler 
hehe, apa dah aq merepek .
korang kalau nk tahu, dye nie suka sangat buat aq HAPPY = KETAWA
time bile aq xdew mood or tengah marah kt seseorang 
ada jek gelagat dye yg nk buat aq rse happy gn ketawa
dye lah nur cahaya dalam hidup ku 

'awak, saya nk awak tahu yang saya sayang sangat2 kt awak'
'awak la seorang yang saya sangat cintai'
'mungkin lpas nie awak lah orang yg pertama dan terakhir yg saya cintai'
ayat kat atas nie khas utk awak taw !
saya buat sendiri nie .

 LOVE YOU FOREVER FAMIE ! ILY

WANIE ♥ FAMIE
Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim