Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Friday, 19 August 2011 | Friday, August 19, 2011 | 0 Atasinchi
salam,

oke, nampak kan tajuk kat atas tu ^.^
hoyah, for sure aku dah berbaek dgn dye semula .
selama nie aku gaduh dgn dye pon sebab aku salah sangka kot .
seperti yang dye cakap aku nie memang x pikir positif
aku tuduh jek bukan2 pasal dye .

cemburu aku sangat kuat terhadap dye tu .
walaupun sebenarnya aku tahu yang dye masih sayang kn aku .
skung nie aku mula insaf, x nak tuduh bukan2 lagi .

awak saya tahu awak x macam tu kan .
maafkan saya taw sebab tuduh yang bukan2 terhadap awak .
saya xnak kehilangan awak dalam hidup saya
skung saya dah mula mempercayai awak sepenuh hati saya.
saya sayang awak sangat sangat ! <3 :))

ILYVM ! ILOVEYOUVERYMUCH :*
Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim