Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Saturday, 6 August 2011 | Saturday, August 06, 2011 | 0 Atasinchi
urrhhhh !
ary nie, bole ark aku nak nangis ?
huh, naseb baek bulan puasa..
kalau x dah lama aku nangis .! :'(
aku xtahu la nape dgn aku ary nie .
xdew orang nak buat aku happy ary nie 

walaupon aku layan dyeowg macam xdew papew kt fb .
padahal mood aku sebenarnye x oke, X OKE SANGAT2 !
tapi memandangkn aku malas nak di soal siasat oleh mereka2 semua .
baek2 aku layan jek kepala dyeowg . 
tapi kalau korang nak tahu, ary nie aku memang bad moog giler .

mungkin aku ada wat salah seseorang semalam .
so, sebab tu kot...bad mood aku datang .
tapi ary nie , aku mct dye...
dye layan x layan jek ..memang nak nangis siot !
dye x endahkn hurm :'(  ... like want a thousand time nangis dye .
dah la wanie, petang2 mcm nie x baek nangis ..
kang batal puasa lak ? huh, batal kew ? hentam jek la
tunggu time malam baru leh nangis.
cbb masa tu, xdew nk puasa2 agy .

tapi tetap ary nie nk nangis ! :'(
Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim