Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Friday, 5 August 2011 | Friday, August 05, 2011 | 0 Atasinchi
yes !
korang nampak x tajok kt atas tu ?
yes, mesti korang nampak kan, xkan xnampak pulak *.*
huhu, oke straitgh to the story .
haha, hari nie buat kali kedua group kteowg menang wow ! :))
hehe .
korang x tahu ea apa sebab kteowg menang ea ! 
owh, sowy blom cter pasal ap kan !
huhu, apa la aku nie .
oke .
fisrtly, dalam bahasa inggeris !
kteowg ada di bahagikan kepada 5 group
n then group ini akan terlibat dalam pelajaran RUMPLESTILTSKIN *btol kew aq eja nie* bedal jek dh la
syiesly, aku xtahu n menahu pon pasal group alah nie .
biasa la orang baru blek dari kem ! hehe :)
oke, stop .
dengar2 jek cikgu letak kan aku pada kumpulan 3
ingat kan dapat satu group dgn dye tapi xdpat pon :( hurm
xpew, reda jek la.
oke2, yang di anggotai budak2 yang gelagat nie :
boboy :))
* kapten, ROHMAH
*AFIQ ASYRAF

ge gerl :)
* leader FATEEN 
*ASMAWANI =) *woot2 nama aku tu !
*FATEEN NUR NAJWA
*SHAHIDAH 
huhu, semua2 yang tercalon tu, memang berbakat !
*perasan abes !*
oke !
fisrt kteowng bertanding masa membuat persembahan RUMPLESTILTSKIN
masing2 dapat watak tu ! :D
xdew sowang pon dapat hidup senang lenang jek !
fisrt competition tu, group kteowg menang .
*opps, bukan lawan antara skolah aw ! antara 5 group tu jek :p
salah satu antara kami telah merebut THE BEST ACTROS
wohoho, ROHMAN dapat ! :)
terbaeekkk la !
untuk kali ke-2, pasal maching2 nie jek ..
kteowg menang lagi.
fisrt group got 100% markh
hahaha, gembira kteowg semua.
mula2 kteowg tempat 3 group paling siap cepat .
tapi ad serten2 group yang laen ad buat salah .
so, kteowg la jadi winner dye ! :D

likely, ada serten group tu. x suka kteowg menang !
hey, tahu la kteowg dah menang .
tapi kteowg xdew tunjukkan pon yang kteowg menang .
so, xyah la nak dengki dgn group kteowg ! :p
aku nk ucap kn congrat pada group aku cause WE WIN AGAIN 
hasil berkat korang punya usaha gak ,
nak macthing2 nie kan !
walau pon x penting game nie , hahah :D
btw : pada group2 yang laen, korang pon sama hebat nye !
laen kali mne tahu korang pulak yg mng ! :)

congrat to my group !
Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim