Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Monday, 1 August 2011 | Monday, August 01, 2011 | 0 Atasinchi
so,  mood sekarang nk ceritakan, pasal 2 orang kawan aku nie .. sowang laki sowang perempuan ...
siyesly aku cakap apasal korang gado ? aku tahu korang gado sebab permulaan nye ialah EJEKKAN
itu la aku paling x suka kalau orang ejek- mengejek nie ..benci tahu ! -.-
korang kan dah berkawan since tahun lepas lagi so, x kan korang nak korban kan selama korang berkawan nie macam tu jek ...korang nie kan aku x suka la tengok korang bergadoh ! macam budak kecik >.<

oke, yang aku tahu perempuan nie yang ejek dulu ..tapi kau tahu kan, bila perempuan ejek kadang-kadang nak buat ko sedar woi ! kau pun satu, semenjak kau dah ada kapel baru kau nye perangai dah berubah ?
kau sanggup tinggal kan kawan hanya untuk dye . tapi mungkin bukan salah kau jugak . mungkin kteowg x faham perasaan kau .bukan kteowg x bagi kau kapel, kau kapel, kapel jek la...tapi jangan sampai lupa kawan !
 yang perempuan nie pulak, dah tahu dye tu SENSITIF konon. kau jangan la cari pasal dgn dye ..tapi apa pun aq nk kurang baek semula ! itu yang aku harap kan .

kalau korang x ikhlas nak kawan balek, tapi buat la demi aku !
Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim