Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Tuesday, 9 August 2011 | Tuesday, August 09, 2011 | 0 Atasinchi
salam korang ! =)

oke, today ary nie...
aku nak bagi tahu korang korang yang perempuan tu !
kalau sape rasa perempuan tu, sudi kan la membaca .

hari nie, aku cuma nak cakap .
korang yang perempuan tu. STOP !
memfitnah aku oke .
kalau korang rasa aku layan korang .
makna nye, korang xdew wat salah kat aku lagi .
SO, sapa-sapa rasa diri dye aku xlayan .
korang memang ada wat salah kat aku .

aku malas jek nk sebut apa yang korang fitnah tu !
so, korang better jaga diri korang baek2 ..
jangan sampai aku post kat blog aku .
pasal menfitnah tu , ye !
terima kasih ! =)
Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim