Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Tuesday, 23 August 2011 | Tuesday, August 23, 2011 | 0 Atasinchi
yes, result kali nie dah keluar . tapi x memuaskan la :(
kenapa kali nie soalan macam susah sangat .
setahu boleh jek aw jawab semua tu, 
tapi hurm ~ memang xdew harapan ! 

PENDIDIKAN AGAMA .

oke, kertas nie aku dapat la score jugak . aku dpat 86% , dapat gred A la jugak . kertas nie senang la jugak nak menjawab nya.. tak dew la susah mana pon . tpi ada jugak yang susah nya .

MATEMATIK .

math kali nie siyes aku cakap susah sangat nak jawab , dapat 66% jek . C :( 
banyak sangat soalan yang aku tinggalkan macam tu jek . cikgu sangat kecewa dengan result kteowg kali nie .
cikgu saya mintak maap ye, sebab sudah kecewa kan cikgu .

BAHASA INGGERIS .

bi senang jek jawab , tak dew yang susah sangat . dapat 75% ..oke r tu , dapat gred B ..cuma kena mahir kan lagi dalam essay dan juga menggunakan language yang betul .

KEMAHIRAN HIDUP .

oke, pekse KH kali nie, betul aku cakap..senang betul ..tapi kenapa aku tengok result aku ..macam budak tak belajar jek ? 67% gred C ... sedih siot . tak dapat hajat untuk mendapat kan straigth A ..cikgu cakap kalau dapat 3 straigth A cikgu bagi duit raya tapi aku cuma ada 2 A jek..lagi satu C  .

SEJARAH .

sejarah aku dah revision banyak kali dari subjek laen ..  masa nak jawab tu, memang senang giler ..tapi bila dah dapat result tu .. terkejut siot.markah macam nak campak kat parit depan rumah aku tu jek . 48% teruk sey..

BAHASA MELAYU .

bm senang jek . cikgu dah bagi tahu dah apa yang akan keluar ..tapi aku cuma ambik sambil lewa..baca gitu-gitu jek .. dapat 76% ..oke r tu gred B .

GEOGRAFI .

geo memang susah giler bai~ tak paham langsung ...lembah kinta la, berlembah-lembah la..memang susah giler..yang nie hentam jek, dapat 53% -___-'

n lastly SAINS .

subjek kegemaran aku,, tapi bukan cikgu dye --' oke jawab pon senang-senang jek ..suam-suam la ..dapat 77% ..kala nie tengok dari muka cikgu asyik tersenyum jek..sebab pekse kali nie tak dew yang dapat D ..semua lulus, tapi cikgu sedih sebab dalam kelas kteowg maen-maen time dye .

cukup la semua skali result yang aku dapat . semua macam cket mata jek arn memandang ..aku rasa bersalah sangat masa time geo, masa cikgu nak buat analysis..sebab kan aku yang malas nak angkat tangan tu ..budak laen pon kena mara skali..masa tu mood aku x baek kot --'..tapi maafkan saya ea cikgu sebab buat cikgu mara .
saya mintak maaf sangat-sangat .

oke, di tengok kan semua result aku tu, semua gred ada..cukup, lengkap lak tu ..tapi yang x lengkap nya E jek la xdew --' ..huish, giler E pon aku nak ..ingat derr kelas pertama tu,,jangan buat malu suda --'

let see, ada 1A , 3B , 3C , 1D.. hurm teruk sey ..kali nie ada 1A jek :(
keputusan kali nie memang menghampakan ..apa la nak jadi pada hidup aku nie . =.=



Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim