Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Sunday, 30 October 2011 | Sunday, October 30, 2011 | 0 Atasinchi
one day if a lost you , i will find you when i was at adults ..
i'am sure i can find you one day time ...
i claim the promise i with you ..
but i know you would not accept me back , what i did to you ..
i'am so sorry what i do to you, i realy regret ..
pleasssee ! give me charnge it .. :(

pandai x , aku buat gubah ayat BI :)
hehe, untuk pekse nanti la ..
tapi rasa mesti ada yang fail-fail sikit -_- ish2 ..
hope, pekse akhir tahun nie, x buat kan aku tension .. 

p/s : ayat tu,, memang ditujukan untuk seseorang ,, 
menyesal kot, buat dye mcm tu .. 
tapi sbenarnye aku dari awal mmg tkot nak ckp ,.
tapi bgus la,, skurang2 nye, dye tahu sndri bukan dari orang laen ..
cbb klu dye tahu dri orang laen, mngkin lagi cket aty dye .

I'AM SO SORRYY ..
SMILE or nope ,
THE END      

Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim