Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Saturday, 15 October 2011 | Saturday, October 15, 2011 | 0 Atasinchi
haaa--shimmm ! -,-' berhabuk sey blog aku nie ,,
dah lme giler kot tnggalkan mcm tu jek , 
walau sbenarnye, xdew habuk pon -.- tuuiiihhh ! 
ske aty aku la, blog aku ..
x suka bole bla !!

semana bole updated nie, aku updated jek la..
sbb kmungkinan aku kali nie dah x bole updated daaa ..
sbb mau exam oiii !
hakikatnye, sme jek exam kew x exam kew ..
tetap jarang updated pon ,, choi -.-

nak exam-exam nie la emo aku bercampur pauk ..
macam-macam terjadi ..
tpi apepon kte tetap kena focus pada pelajaran ..
yang laen tu, mngkin aku bole ketepikan sikit jek ..
bak kata orang yang pena bgthu aku tu ..
dye nk aku focus dlam exam dlu,, yg laen2 ketepikan dlu ..
so, kali nie aku nk dengar kata dye ..
nk tgk i can handle it or not ..
itu smua trpulang pda aku la kan ,, 
aku yang buat keputusan nie smua ..
oke, time for change  ...
Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim