Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Thursday, 6 October 2011 | Thursday, October 06, 2011 | 0 Atasinchi
yes, lama tak updated blog aku nie ,,
nampak nye makin buruk n harus do tokok tambah kan lagi ...
buweekk buweekk buweekk ! :p

oke, x mau cter pasal tu, korang sndri pon nmpak kan post atas kali nie ap 
yes, kali nie dyeowg ignore kan aku ,,
just bersebab kan tu jek ,,
tapi x kesah, kalau korang terus nk ignore kan aku
terus kan la,, aku ingat apa yang korang buat kat aku tu 

macam aku penah cakap pada kawan2 lama aku ..
jangan kenangkan dye punye keburukan pada kita, tapi
kenangkan kebaikan dye pada kita ..
jangan benci seseorang itu tanpa sebab ..

p/s: i have no ideas, i hope you guys reads this ,,
thanx cause you make me like that
Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim