Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Monday, 21 November 2011 | Monday, November 21, 2011 | 0 Atasinchi
hollaa ~ :) 
yeah, nampakkk kan title kat ats tu ? YES ! hadiah ..
hehe, nie bukan maksud apa yee ..
nie just aku exchange hadiah aku ngan budak pengawas ..
*awk, awk jangan jeles ea*

oke ! done ..
yes, mula-mula x tahu jugak ..apa ada dalam hadiah tu 
n rasa dye pon lembut-lembut ..
dari bentuk hadiah tu pon, da tahu apa isi dalam dye ,, 
cuba korang teka apa dalam dye ..

nie sampel dye 
v
v
v
v
v

yeaaaahhh ! apa korang agak dalam dye apa ?
HAHA, da thu arn ..

this hadiah dye 
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

HAHAHA, korang nampak kan ?
yes, pencil box or kotak pensil klu korang x tahu ,,
bile masa laa aku nak pakai pencil box nie kan ..
jadi kena tunggu tahun depan baru bole guna ..
btw: budax yang bagi hadia nie,,tah ap nama dye ..
mangkin nama dye haziq kot ..
aku hargai hadiah exchange nie ..

p/s : aku kasi dye lagi teruk kot ,,tpi tetap berguna ..
hehe, aku kasi dye yang bole sarung kat kaki ..
agak-agak apa eak ? ;) 
pikir la sendiri ..


SMILE or nope ,
THE END      
Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim