Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Saturday, 17 December 2011 | Saturday, December 17, 2011 | 0 Atasinchi

 
okay, seperti yang korang nampak ..
yess, memang nampak pon .. 'Assalamualaikum' :)
mulai sekarang bila aku updated, ia akan keluar tulisan itu, hehe
suka hati korang laa, nak pikir aku kuno kew or what ever ..
janji post aku, bukan korang :p haha

tujuan sebetulnye, nak ucap kan terima kasih kat 
nie, sebab telah menolong saya mngedit blog..
walauuponn, tiada perubahan sangat --'

btw :- aini ! kau hampir-hampir membuat kan blog aku bertambah huru-hara
gilakk siak, aku tengok blog aku tdi, dah jadi ap dah --'
terus aku betul kan balik,, nasib baek selamat di betul kan ,,
apapon terima kasih ye ! ;)

 
SMILE or nope ,
THE END      
Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim