Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Thursday, 29 December 2011 | Thursday, December 29, 2011 | 0 Atasinchi
 
 
hey guys ! :) 
okey, fisrty aku nak cakap yang freebise nie ..
buat kali pertama bagi aku ..
sebelum nie, tak ada masa kot nak buat tutorial la bagai nie kan ..
okay ! untuk sumbangan aku pada tahun nie, aku nak kasi header simple kat korang 
yess,, nie free jek tak perlu bayar oke :D ..
tapi dah amek tu, bagitahu lah kat shoutbox k :)
nak tahu jugak korang amek yang mana ..hehe
kalau cantik comment la, kalau korang memuaskan tu, hmm pandai2 la yee ;)

header 1 :)



header 2 :)


header 3 :)

header 4 :)


okay, just tu jek yang aku mampu sumbangkan tok tahun nie 
btw, sebenarnye, aku jelly tengok kawan2 aku buat tuto --'
eh, chop2 ! bila msa la aku pandai cakap jelly2 nie kan :D haha

p/s : semua header nie aku buat sendiri taw !
harap korang suka ^.^
Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim