Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Wednesday, 28 December 2011 | Wednesday, December 28, 2011 | 0 Atasinchi
 
 
oke, i'm back guys :) hehe
ramai sangat yang suruh aku supaya updated blog aku nie ..
dyeowg kata, bosan sebab baca entry yang sama ,,
haha, memey r.. sape suro baca entry sama ..
tunggu jek la, bersaborr yee :D !
oke, seperti yang korang dah baca entry kt atas tu 
mesti korang tahu kan aku nak cakap pasal apa .
so, don't ask me again :p hehe

_____________________________________________________

ini khas tok awak tau !
kalau awak ada terbaca blog saya nie, or tersinggah kan ..
saya just nak cakap pada awak yang saya nak jujur .
selama kita bersama nie, saya ada bahagia dgn awak 
tapii ..
kebahagian tu hanya sementara saja awak ..
saya tidak dapat menyayangi awak macam mana saya menyayangi ex- saya dulu
saya masih menyangi dia..
tapi jangan cakap yang saya tak sayang awak, saya sayang .. but 
saya sayang awak hanya sebagai kawan 
malam tu, saya dah luahkan semua nye kat awak kan ?
so, maknanye awak dah kan apa perasaan saya terhadap awak ..
tapi saya akan sedaya upaya untuk menyayangi awak, insyaallah ..
kalau tidak, saya terpaksa lepaskan awak .
saya just mahu melihat awak, jauh lebih bahagia dgn orang lainyang lebih baik .
bukan macam saya, saya jahat awak .. saya sanggup luka kan aty awak kan ?
ye, saya tahu itu .. saya memang ajhat ..
apapon saya mintak maap kalau awak cket aty nie ye ..
i'm so sorry :(
________________________________________________________

 
SMILE or nope , 
THE END  

Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim