Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Friday, 27 January 2012 | Friday, January 27, 2012 | 0 Atasinchi
 

heyp =) 
yess, nampak kan topic kat atas tu ..
yee, berwajah baru ..
post dulu ada cerita nak edit blog nie ke-biruan kan ? ;)
and azam tahun nie nak blog nie jadi ke-biruan .. hehe =)

inilah hasil nye :-
 



 yess, belum berapa cantik lagi T.T
xpew, insyaAllah akan di-edit bagi cantik lagi =D

and untuk pembukaan blog nie ..
sudah sye sedia kan ..
just amek dari blog orang yg lebih handal sje =)
maap ye, kalau saya maen amek jek ..
nie p0n kawan tolong ajak ..
k2 nie dye ..





k, comel x ? kata 'YE' 
haha, sama-sama biru tuu ,.
okay, done ! fullstop .
btw, thanx to her cause da tolong aku menjayakan edit blog nie ea =P
>Budak Gila Pink<
dye punye lebih kurang gn aku punye jekk ..
cbb kteowg mesti mahu yang sama-sama =3

p/s : nie baru pertama kali aku berjaya menggukan print screen
klu x, sebelum nie,, sungguh hampehh -..-
 
 
SMILE or nope , 
THE END
Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim