Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Sunday, 8 January 2012 | Sunday, January 08, 2012 | 0 Atasinchi
 

hello stalker :)
okay, da seminggu aku tinggalkan blog nie ..
tak tahu lah dah jadi hapehh dahh -.- 
saya melihati followers saya meningkat, terima kasih sape2 yg sudi follow ^^
hehe, okay-II saya da melalut 'ADA AKU KESAH ?' --'
okay, stop ! sowy saya menggedik kejap xD hee~

straigth to the point k ..
okay ! :/
dulu dan sekarang . apa maksud nye tu ?
hehe, bukan apa .. nie nak citer nie ..
kalau korang rasa tak nak bace .. korang bole blahh :)
tak ada la menyusahkan diri kan ? ;)
okay, full stop ;/
semenjak naek sekolah pagi nie, macam-II yang berubah .
contoh nye mcm, tempat duduk saya dulu :/
dulu saya duduk tengah-II selesa untuk belajar ..
and ada jek selalu saya menguksik kawan saya tuu --> aini shuhaimah <--
aini ! promote jap :D
but sekarang saya mula duduk di belakangg sekaliii .
perhh, siyes tak nampak macam pfffttt pon ada--' 
but itu yang membolehkan saya belajar bersungguh-sungguh :) hehe 
and tak ada lagi kawan utk saya mengusik ;'(

dulu saya pengawas yang berwawasan , hehe :D
kenapa ? tidak percaya ;)
percaya lah, saya memang gituu .. HAHA
but sekarang saya tidak lagi menjadi pengawas :/
saya hanya ingin focus pada PELAJARAN SAHAJA
buwekkk :p macam boleh aja ..
takpee saya akan berusaha , hee~ :)
and now mula lah sebagai seorang pelajar biasa :)
niat dari dulu memang dah gitu :/
hehe ~ gedik jekk .. biar lah :p

okay ! malas nak citer pepanjang nie ..
madang ada orang nak bace kan ;)

owhh, sebelum terlupa .. 
rinduu nak letak benda nie ---- >
SMILE or nope , 
THE END   
Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim