Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Sunday, 5 February 2012 | Sunday, February 05, 2012 | 0 Atasinchi
 

heyy, wassup guys =) 
da lama kann , aku tak updated blog ? ;) 
mesti korang rinduu aku kann kann kann ? haha =)
*sila sediakan baldi --' *
okay2, tak nak basi-basi lagi ..
korang agak2 tarikh kat atas tu sempena ap ? ^^
yess, mesti akak-akak cantik, abg-abg hensem tahu kann ..
hari sempena Hari Maulidur Rasul .. 
okay, tadi ada sambung maulidur rasul kat Masjid Abu Bakar sana .
memang ramai sangat yang pergi .
sampai kan, tunggu amek makanan p0n berejam-rejam --' 
hampehh, bet0l bila da dpat mkanan nye, bole plak tmpat aku 
da d'berikan makanan ..
apa lagi, nyirap la aku kat situ ..
bedal jek la, DUA dulang tuu n abeskan disitu jugak ,,
tapi xpew , syukur alhamdulillah .. kenyang jugakk aku mse tu ^^
done, st0p d'situ ! 

And bersamaan tarikh tu .. Hari jadi aku =) 
yess, sama kan dgn hari Maulidur Rasul ! sila jelly skung k xD
 nie ada beberapa keping gambar , but skit jekk ..
hanya mampu buat kecil-kecil lan saja ..ustazah ada berpesan ..
jika mnyambut ssuatu ary jadi itu , kita msti lah ..
menyambut hari jadi rasul lebih besar lagi ,,
maka dari itu,  kecil-kecilan la jdi nye =)


Hahaha xD yee, korang abaikan jekk nenek yg tgh melingkor tu ..
dye memang gituu yee =)


Terima kasih kpd ibu, cbb bg hadiah kpd anak ibu nie kannn >.<
sayang ibu ketak-ketak, mampat-mampat xD
ehh, nak tahu isi dalam ap ? 

tadaaaaa =)


yess,, baju ! 
ibu aku mcm tahu2 jekk yg aku mmg tgh tunggu baju2 baru nie ..
mne x nye, stiap kli jln2 gn dyeowg ..
aku asik servay2 baju jekk ..
maybe dyeowg da tahuu, aku mmg nk kan bju ^^
btw, thnx ibu cause da hadiah kan bju =)
sayang ibu sangat2 !

akhir skali, terima kasih kepada yg da wish kt dlam FB tu yee.
aku hargai sangat ! 
muahhhhhhhhh dari aku :* kahkahakha ..

Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim