Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Saturday, 3 March 2012 | Saturday, March 03, 2012 | 0 Atasinchi
 

heyp piptt >.< hehe ..
okay, hampir sebulan bkan aku tak updated blog ..
well, budak cadidate PMR =3 (mata ke ats tgn ke dada) xD
yes, banyak lagi yang harus memantapkan lagi ..
kena cepat tangkap semua mata pelajaran ..
sebab cikgu menjangkakan bahawa bln 6 abes smua bab2 --'
mak oii, x macam kelam kabut lak arn nnt >.<
mne nk pickup nie pickup tu .. adoiyy -.-
dan di beritahu juga, PMR tahun nie di cpat kan pada bulan 10 ..
erkk ? x mcm cpat pulakk arnn =='
so, target awl exam nie, capai 5A dulu ..
8A akan datang ~ =3
okay, st0p by here , bukan itu yang mahu dibahas kan --'

 .. KAWAN ..
yee, kawan =/
just nak citer pasal sorang kawan nie ..
aku ada sorang kawan nie , selalu dengan dye ^^
pegi mana-mana always with her ..
always share story with her ..
and every thing with her ..
BUT NOW !
pegi mana-mana da tidak bersama-sama ..
selalu tak bercerita dengan dye lagi ..
dan tak selalu buat sama-sama dengan dye ..
senang citer da tak berapa rapat dgn dye ..
nak tahu sebab apa ? 
meyh sini aku bagitahu =='
'okay, sini aku bagitahu,, sebab kau dah ada TEMAN HIDUP BARU ! ..
bila kau da sama dgn dye, kau lupa aku .. kau always nk dgn dye ..
kau da lupa kew yg aku nie BFF kau ?, oh yee .. maybe aku tak 
pena jadi BFF kau kan ? sebab tu kau senang-senang jek 
tinggalkan aku kan ? maybe sekarang kau cakap 'eh mne ada sey'
but, itulah kenyataan .. kau tak rasa kew sekarang nie kau bnyak 
luang kan masa dgn dye .. and aku biar jekk tunggul kat situ ..
pergh, kau kawan terbaek ! ^^
ckup berbangga dgn kau .. best kan buat aku mcm tu ..
ye, mmg betul kau ckp dye rapat gn kau sebab nk share pr0b tu semua
but kau tak rasa kew, nk share pr0b tu la,, yang 
merenggang kan kita ? tolong la , kau bestie aku ..
aku p0n bestie kau ,, nk tahu sebab apa dye mula rapat gn kau ?
sebab dye xdew bestie, dye sorang-sorang , but dye ada jugak kwn ..
lps dye xdew bestie dye mula cari kau .. abes aku ?
maen campak jek kew ? hurm , siyesly lps kau buat mcm nie kan
aku sedih siot .. aku cket aty bila kau buat macam tu ..
nie bkan dri pendapat aku jek,, pendapat orang laen p0n ada ..
so, please la .. klu lpas nie aku jarang teg0r kau,, kau jgn tanye kenapa .."

aku tak sangg0p luahkan perasaan aku depan kau, jadi aku luahkan jek perasaan aku kat blog nie .
apap0n thnx cbb pernah jadi bestie aku, lpas nie msti kau bersama dgn dye kan ?
jadi hope korang kekal lme ,, 

THANK A LOT CAUSE BEING A PART IN MY LIFE =')
Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim