Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Tuesday, 1 May 2012 | Tuesday, May 01, 2012 | 0 Atasinchi
 


haaiii =) Assalammualaik0m ! yee , sudah lama bukan saya meninggalkan blog nie >.<
sebulan lebih kowt tanpa meninggalkan cerita-cerita yang menarik ..
ramai kawan cakap kenapa tak updated-updated lagi ..
maaf yee kawan =] tak sengaja ponn .. adalah hal-hal yang menghalang ..
actualy no idea nak updated apa p0nn -.- 
btw , terima kasih sebab sabar menunggu budak nie updated kan ;)
oke , stopp ! ..
apa motif aku letak gamba kat atas tu ? --' 
btw, saja jekk nak plesiingg jaket yang aku pakai tu .. 
jaket tu kepunyaan akak zikri , mse tu dye kasi pinjam pakai =3
hehe . anddd nasi ayam tuuuuuu ! ^^
zikri yang belanja , baek nya dyee ! =]
terima kasih zik sebab dah belanja (Y)
sayang kau kawann :p
 
p/s : sebenarnya gamba tu da lama da , maybe dalam bulan 2 kowt , saja nak 
tunjukk bulan 5 nie , hehe =)

SMILE or nope , 
THE END
Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim