Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Sunday, 20 May 2012 | Sunday, May 20, 2012 | 0 Atasinchi
 


hyep all ! :) 
siapa tahun 13 April 2012 hari apa ? ayo ayo cepat !
tettttt , lambat ! >.< hehe :) 
Sempena Hari Ibu Sedunia ! :) 
haha , di sini saya ingin mengumumkan yang saya sayang and cintakan ibu saya ! :*
tiada yang dapat menggantikan tempat nya ! ingat tu , TIADA SIAPA ! ;)
huhu , orang lain sibuk-sibuk ucapkan kat Facebook la Twitter la ~.~
tapi , saya cuma ada Facebook and Blogger ! 
saya ucapkan Mother Day's kat dua-dua sekali huahuahua xD

dalam pada hari yang sama kteowang sekeluarga celebrate it walaupun ada
sesetengah mengatakan ia haram di celebrate kan .. sebab apa ? 
itu jangan tanya kita , kita p0n tak tahu kenapa mereka berkata begitu >.<
h0h0, macam dah lari tajuk jekk ^.^
haha , just nak berkongsi beberapa gamba yang dapat di upload kan jekk :)
just celebrate it kat rumah jekk , walau papew pon tetap meriah :p
 
 ibu tersayang and tercinta ! Noorliza Binti Turiman give some peace :*

 beberapa makanan yang di sediakan untuk menjamu selera :)

 inilah ibu-ibu yang di raihkan , sayang kamu semua :*


 ouch ! maafkan saya kerana tidak menutup aurat ! kadang2 saya free hair ,
ingat tu >.<

ibu dengan adik ! eh , asal mata kau macam tu diq ? --'

oke , cukup ye ! itu jekk yang dapat di kongsikan pada korang semua :)
yess , tengok gamba macam tak ramai orang , but ! kat situ ramai caya lah :*
just tak nak tunjuk gamba-gamba mereka jekk :)
kita ahli keluarga yang baik ! 0:) hahaha 

Ya Allah , kau ampunilah dosa ibu ku dan juga dosaku dan adik ku .. kau 
panjangkan lah umur ibu ku agar ibu ku tetap berada di sisi kami ya Allah ..
murahkan lah rezeki ibu ku , dan berikanlah ibu ku kebahagiaan secukup nye jika 
kami tidak mampu membahagiakan dye , amin :)
  
ibu , along harap ibu maafkan jika along ada terkasar bahasa ataupon membuat ibu kecil hati .
along tahu , along banyak kecewa kan ibu .. along janji , along tidak akan buat
ibu kecewa dengan sikap along k , hope ibu baca :') 

LOVE YOU MOM ! Happy Mother Day's :)



SMILE or nope , 
THE END
Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim