Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Wednesday, 16 May 2012 | Wednesday, May 16, 2012 | 0 Atasinchi
 
 




hyep all ! :')
how are you today ? fine .. oke , good :)
how about me ? hurm , just little bit lonely :/
da nama tajuk lonely , so , mood tgh lonely ..
apa maksud nya ? >.< haha 
just semenjak dua menjak nie .. hidup nie rasa macam kesepian ..
sebelum nie ada jek orang yang suka happy kan , buat kita ketawa ..
tapi sekarang ? kenangan semua dah berlalu -.-
gelak ketawa dengan dye gurau senda dengan dye semua dah hilang ! 
i hate that ! kenape perlu menyombong kan diri ?
k , fine tahu lah dah ada awek kan :) 
so , takut awek mara ea ? i selutt you >.<
sekarang kita dah x macam dulu , tegur pon tak apa lagi nak pandang ! 
memang tak kan ? :')
haha , happy like that :*
aaarrrhhhggg , wyh i soo stupid fikir kan pasal kau jek !
macam la tak dew orang lain yang nak aku pikir kan ! >.<
senang citer , pergi jauh-jauh ! 
kita memang tak boleh jadi kawan ! -.-
never forgive you .. 
 
 
SMILE or nope , 
THE END
Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim