Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Sunday, 24 June 2012 | Sunday, June 24, 2012 | 0 Atasinchi
 
 
 


Hyea all ! :) tengah watpew tu .. sihat ? Haha ..
Lama bukan tak meng-updated2 nie -.-
kesian la pada saya , tak dew jodoh nak and tak berkesampaian tuk nie semua ..
but kali nie ada jodoh saya and blog tercintonn nie xD
Bhahaha , banyak laaa ..
okey-okey , banyak rescuess dari kawan-kawan ,,
asik tanya-tanya kenapa dah tak updated !
katanya dyeowg dah BOSAN and MUNTAH nak baca post yang sama jekk ..
sampaikan baldi kat rumah dah tak cukup nak tanggung muntah banyak-banyak tu ..Ewww xD
pengotor jugakk eak .. Haha , takdew gurau-gurau maaf kawan :)
okey , untuk hari nie just nak cerita kan pasa Qiamullail o.0
yess, Qiamullail ! 
Pada hari jumaat lepas cikgu ada wat ..
YE .. Qiamullail yang menambahkan ilmu ibadat kita tuu ..
Here we go ! :) 
Fisrtly , sesampai jek sana .. Ternampak dyeowg semua tunggu kat kedai burger ..
turun jek dari motor .. dyeowg semua badi macam apa jekk ..
Kenape Comel sangat ea kite nie ? Haha LOL >.<
dah semua kumpul , masuk dalam Time For Register :) 
Haha .. and then letak barang tu semua g  makan solat mahgrib solat isyak ,,
and then malam tu dengar ceramah !
sumpah best giler ! >.< Tak rasa ngantuk langsung .. 
tu mula jek la , bile penceramah tu start ceramah terus rasa macam segar ..
macam ada satu aura gituuu , huahuahua :D
and then time ada satu tu .. cikgu bukak video tentang Seksaan Kubur ,,
dengan cikgu yang tutup lampu Gelap gellite oiii --'
yang si aini dah takut sangat baring kat paha tutup mata tutup telinga ,,
nnampak sangat takut nnya -.- ..
aku cm biase jekk , tengok jekk la .. sebab eden memang suka tengok cerita cm gitu :D 
Time For Bed pulak :)
that moment paliiiiinnnnggg best :D 
mula-mula baring kat nadhirah yang betul-betul kat tengah-tengah ,,
apabila cahaya dari Wayang tu terang sangat ..
kite beralih la ke tempat-tempat budak 3UKM ..
best woo dduk sana .. Sejukkk jekk ~.~ 
Malam tu dyeowg takdew wat papew .. cadang kan dyeowg wat something ..
last-last dyeowg semua keluar kan makanan ..
apalagi orang dah pelawa ..ambik laa ,,
macam-macam dyeowg bawakk ..
yang bawak kuaci la, coklat la , roti laa , biskut laa ..
and then cm biase Tiap malam saya nie suka dengar MJ12(Misteri Jam 12)
lepas tu ajak dyeowg dengar sekali MJ12 ..
dah dengar tu , dyeowg semua seramm arn dengar MJ12 ,,
tak sampai stangah jam , si Farahin tidoww..
mak ai , tidoww berdengkur tuu -.-
power laa, kuat siot !
And then 1 jam kemudian .. tengok-tengok jek dyeowg ,..
Dah tidow ,, Tidow melengkur jekk ..
lepas tu kecian , tutup kan la radio nya ..
dah takdew sape-sape nak dengar >.<
dalam kol 2.30 gitu ,, tidow laa ..
nak tahu tak pukul 3 kena bangun ? giler siot ..
kteowg semua sedar dlam pukul 3.30 gitu ,, haha :D
tak ikot masa bangun nyaa ..
 
nie ada gamba kenangan semasa ada disana ..
 
 
miss that moment ,, tahun depan nak pergi lahh :D
rugi sesapa yang tak datang ..
memang menyesal abis .. haha ..

SMILE or nope , 
THE END
Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim