Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Wednesday, 22 August 2012 | Wednesday, August 22, 2012 | 0 Atasinchi
 
Hey guys ! Haha , can you see now .. My blog dah bertukar wajah ^^v ..Kadang-kadang ada jugak masa nak tukar angin kan , kan :3 .. Tapi rasa sayang + tak rela nak melepaskan blogskin lama :/ .. Orang kata past biar kan dai pergi , sekarang future yang harus teruskan hidup :) .. Huahua , macam apa jek ! Macam orang kehilangan kekasih jek ! Errkk ? --'
 
 Let it go :')
 
YE ! Saya tahu , blogskin dulu tak seberapa cantik macam korang-korang semua .. But I proud cause i pernah jadi TUAN dia dulu :* .. Bagi i dia lah paling terlawa + paling tercantik :) .. What ever is , let it go :')
 
 
Make a story :)

Jyeah ! That my new blogskin :> .. Entah macam mana dia dapat memikat hati kita nie kan .. Maybe dalam mood in love kowt >.< HAHA ! Sebab tu rasa macam nakkkk sangaaatttt guna blogskin nie .. Sekarang saya sayang awak blogskin :*


SMILE or nope , 
THE END
Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim