Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Friday, 17 August 2012 | Friday, August 17, 2012 | 0 Atasinchi
 



Hey all's .. Haha , dengan berkesempatan ni wani ingin mengucapkan Selamat Hari Raya and meminta maaf jikalau diriku ini pernah terguris hati , terkasar bahasa , suka menyakat or something else .. Itu semua hanyalah untuk menghiburkan suasana sahaja :') .. Andai kata diriku tiada lagi atau sudah kembali pada Yang Maha Kuasa , korang ampunkan lah semua kesalahanku k .. Kepada yang mengenaliku ataupon yang tidak ! xD

Huahua , dah macam hapeh jek ! HAHA .. Actualy , wani just nak share banner kat atas tu jek :'> .. Hehe , nak kasi tunjuk DOODLE yang wani buat .. Yewla , mana la cantik daripada korang semua :/ .. Korang buat lagi LAWA + CUTE = MANTAP xD .. *Merapu jap* .. Btw , doodle tu doodle pertama wani buat .. Tak cantik tapi COMEL .. Apakah ? --' haha .. 

P/S : Hope lepas nie , wani boleh lah wat doodles banyak-banyak ^^v huhu ..

 
 
SMILE or nope , 
THE END
Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim