Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Wednesday, 1 August 2012 | Wednesday, August 01, 2012 | 0 Atasinchi
 


Hello guy's i'm come back for a long time not see :') .. Haha , maafkan saya kerana BI agak terabur :p .. Tapi adakah saya kesah ? Tidak pon sayang ♥ .. Wekkk , nak bersayang-sayang pulak xP .. Nak termuntah pulak .. Oke-oke , kesian kawan-kawan wani semuanya dah naik hantu .. Sebab ? Haa , sebab kalau diaorang bukak jek ini blog yang keluar post yang sama jek kan .. Well , busy sikit laa .. Bukan macam korang tu , hari-hari dapat guna laptop .. Wani nie budak pandai kena la belajar terperuk dalam bilik belajar sambil pen lekat kat telinga , wink wink wink *_* !

Ouwh , sory-sory lari tajuk sudah .. Kuda ku lari gagah berani ~ (nyanyi) Hahaha >.< .. Actualykan kan kan ! I'm falling in love with someone :D .. But baru suka .. Belum bercinta lagi ea .. Eh ! Ingat trial da nak dekat , PMR lagi la dah nak dekat ! Jangan nak menggatal kapel-kapel nie wani , focus on your exam .. Apa dah nak jadi nih -,- .. 

Walau apa pun nak cakap , I'm in love with you ! Yeah , you ! I hope you will be mine forever .. One day , insyaAllah ♥ :')


Ya Allah kau bukakan lah hati dia ya Allah untuk menerima ku di hati nya .. 
Biarlah dia memilah mana terbaik .. Ya Allah kau pertemukan lah jodoh kami ni ya Allah ..
Jika takdir menentukan yang kami tidak bersama , aku pasrah dengan takdir mu ..
Aku akur dengan tentuan mu .. Aku terima apa adannya :')


SMILE or nope , 
THE END
Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim