Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Tuesday, 21 August 2012 | Tuesday, August 21, 2012 | 0 Atasinchi
 
 


Hye all's and salam sejahtera xD haha .. Okey guys , raya tahun nie kita warna purple k purple :) .. Hehe , tak tahu lah kenapa tahun nie tetiba nak warna purple ..Semenjak tengok warna purple rasa macam ada keayuan di situ xD huahuahua .. Keayuan la sangat kan ! .. Tapi PURPLE tetap tidak boleh menandingi warna kegemaranku , BIRU :* .. Ia tetap menjadi warna no. 1 , wahh no. 1 siak :D .. cayah lah !

 Jyeah ! Saya sayang awak biru :* , takdew sapew-sapew yang boleh memisahkan kita :3 .. Walaupon tema warna raya tahun nie purple , saya tetap akan memakai awak biru :'> , cause you are my besty forever :* .. okey , maafkan saya .. Saya rasa saya semakin mengarut :3 .. Haha , peduli apa eak ? Blog kita , awak takdew HAK langsung :) ..

Actualy , kita just nak cakap 1 syawal yang lepas .. Kita Happy + Gembira = Bahagia .. Sebab dapat balik kampung jumpa sedara mara semua .. Dan tak ketinggalan jugak dapat duit raya ! :D .. Walaupon dah meningkat dewasa nie , ada jugak yang baik hati nak bagi duit raya kan >.< .. Hehe , yewla selalunye orang yang dah besar-besar jek tak dapat duit raya .. Tapi kita ? Stil kecik agy , stil sekolah okey ,, So , WAJIB kena bagi duit raya :3 .. Tunggu kita dah abes sekolah baru takyah kasi duit raya , k adil :'> .. 

With my happy big family .. Love all :* 

p/s : Kita rindu dengan Capital HH kita :/ .. Awak Seminggu tak tengok muka awak , bila la nak naik sekolah kan ? Kita nak tengok muka awak yang comel tu :) , haha .. Btw kita dengan dia tak sama warna baju raya .. Kita purple dia yellow .. Haha , jauh beza ! ;)
 
 
SMILE or nope , 
THE END
Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim