Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Saturday, 2 March 2013 | Saturday, March 02, 2013 | 0 Atasinchi
 
 



Hollaaaa guys ! Seriously dah lama gila tak meng-updated blog :/
baru hari ini dapat melekatkan diri dengan laptop weyh ..
rinduuu banget sama ini belogg ! >.<
Hahaha , ye ye O post lama cakap dah mula aktif balik memblogging nie ,
madah tengok post yang sama jek kan :p 
maaflah , ada masalah teknikal kat rumah nie , tu yang sampai
sekarang baru dapat updated :D haha ..
 
So ? Untuk kali nie aku nak citer pasal apa ? Naaaaaaa , tak nak citer papew
punnnnn .. Saja-saja jek nak updated ..
Habis tanya Nada nak updated pasal apa ..
Nada kata suruh updated pasal isu tuttttt tapi maaflah 
tak nak aibkan orang .. Kang kita yang kena balik :3
Sesungguhnya saya memerlukan keceriaan bukan ketegangan antara
kami semua :) Berbaiklah cepat ye ? ;)

Hahhh , and i wanna sey that TUESDAY 5 MAC dah mula exam :)
that all , thank you :)
Make a PAST Make a FUTURE


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim