Nurul Asmawani Karim ♥
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Saturday, 6 April 2013 | Saturday, April 06, 2013 | 0 Atasinchi
 




Hey and Assalammualiakum guys ! Akhirnya kita bertemu kembali kan :')
 Saya tahu awak semua rindukan saya bukan ? :D
Haha , mesti selalu menanti kehadiran post baru bukan ?
Tu ada kawan yang tanya, kenapa dah lama tak meng-updated belogg -.-
Okey , untuk ke 150 juta kali nya ~ 
Aku sudah berkata pada mu jawapan yang sama ~
Hee ~ nyanyi pulak ;D
Untuk pengetahuan korang , laptop saya sudah rosak ! FULL STOP ,
It's means that , dah takdaaa laptop di rumah ini ..
Kalau nak guna tunggu pakcik-pakcik mokcik-mokcik ku datang rumah nie ..
Baru lah dapat merasai ke-laptopannya :')

So , apa yang aku nak cerita dalam post kali nie ? 
Cuba tengok gambar di atas tadi .. Dia tulis apa eak ? ;)
Yeahh , WE'RE LIKE DIAMOND IN THE SKY :*
Huhu , apa maknanya eak ? 
Aku just nak bagitahu .. Apa-apa yang terjadi pada kita dalam dunia nie ..
Semuanya sudah ditentukan oleh Allah ..
Dan itu adalah takdir kita untuk terus mengharunginya :*
Macam aku, aku ada life aku sendiri yang perlu di uruskan .. 
Tak perlu untuk interfrem kehidupan orang lain .. Seriously , buang masa gila -.-
Setiap orang ada hikmah masing-masing .. 
Walau seberat mana dugaan Allah berikan pada kita ,kita tetap harus tabah mengharunginya :)
Sebab tu setiap orang ada kelebihan dan kelemahan masing-masing ..
Mana ada manusia yang sempurna , kan ? ;*

That's call WE'RE LIKE DIAMONG IN THE SKY .

p/s : maaf kalau jalan cerita takdew kena mengena dengan tajuk :*




SMILE or nope , 
THE END

Make a PAST


_______________________________________
◕ AsmawaniKarim ◕


Assalammualaikum ! Thanks sudi melawat blog yang tak seberapa nie :). Haha , now i have happy life with my family , friends and my pet ! :3. So you should be nice here and copycats not allowed --'. Thank you :)
Tinggal kenangan with ABBIT :3.
_______________________________________
◕ Scream Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Permintaan Saya ◕

Happy life :D
Canon
Teman tapi Mesra ♥
Pergi haji dengan family
Memories 'ABBIT'
Jumpa Kawan ! :)

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google
Edited : Asmawani Karim